torsdag den 8. marts 2012

Konfektkage med nougat

En lækkerbisken for ganen ☺

100g smør
150g sukker
2 æg
120g mel
1 tsk. bagepulver
2 ½ spsk. fløde
Fyld:
30g hakkede nødder/mandler
75g sukker
50g smør
2 spsk. fløde
1 stor spsk. mel
1 spsk. sirup eller honning
100g blød nougat

Rør smør og sukker godt sammen, og kom æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden. Kom dejen i en smurt tærteform, og bag bunden i ca. 30 min. ved 170 grader.
Imens kommes ingredienserne til fyldet i en gryde og varmes godt i gennem. Nougatblandingen kommes over kagen, og sættes i ovnen i yderligere 5min.
Pyntes evt. med hakkede eller halve nødder.

1 kommentar:

  1. Hej Helle

    Jeg har givet dig et blogaward som du kan læse mere om her http://lypascakedreams.blogspot.com/2012_03_01_archive.html

    Du laver nogle super flotte kager

    Eva

    SvarSlet