lørdag den 28. januar 2012

langt imellem

Der sker ikke så meget i køkkenet lige for tiden, for netop tiden er ikke rigtig til det.
Opgave og eksamen har netop afsluttet det første år på skolebænken, så der er to tilbage hvor jeg skal arbejde samtidig, så med kun 24 timer i døgnet kommer der til at være langt mellem køkkenprojekterne.
Så vil jeg ellers spamme dette indlæg med smukke billeder fra Sverige, hvor jeg har tilbragt den sidste uge sammen med min veninde, som stadig er på barsel med lillesøster Thea. En uge væk kun os tøser høre til sjældenhederne, så det var lige med at gribe chancen, og dejligt at kunne lade op til den travle periode (2 år) jeg nu skal igennem.
Håber at billederne kan nydes i samme omfang som jeg/vi nød det IRL.

 Forældrenes hus hvor jeg er kommet siden jeg var 10år.

 Min venindes hus som hun købte sammen med sin søster for ca. 10år siden, det ligger lige ved siden af forældrenes. Huset har strøm ( det var der ikke før ) men vand skal man hente her i en brønd.

.... Ja sådan kan det gå.. vi sad fast og heldigvis bor der stadig ,ét fastboende par, lidt længere nede af stien og manden kunne trække os fri, ellers er der 30km til nærmeste by. 

En tur til søen mindede mest om en tur til Narnia..

Troldehullet.. Her er det tradition at man skal smide en sten i når man går forbi. Traditionen kom eftersom vi i årervis slog et slag på en gammel olietønde, men da den en dag var væk måtte vi finde på et nyt ritual for at krydse ved troldehullet. (Denne gang blev det snebolde vi måtte kaste)

Ved søen var der lige så smukt som i resten af skoven.

1 kommentar:

  1. Meget smukke billeder, dejligt med en tøse tur i så smukke omgivelser. Held og lykke med de næste 2 år

    SvarSlet